Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk voor Vitaliteit

Sensitherapie Heiloo

Ervaringen


Je bent van harte uitgenodigd om je ervaring met sensitherapie via mijn site te delen.

Eveline van Leeuwen geplaatst op Jan 9, 2018 1:13 AM

Dag allemaal, Ik ben bij Annelies gekomen om meer over mijn gevoelige zelf te leren. Ze begeleid je op een zachte manier, waaruit blijkt dat ze veel ervaring en kennis heeft. Ik heb veel gehad aan de sessie samen met Annelies, blokkades en stresspunten waren weg uit mijn lichaam, met name die in mijn buik vast zaten. Hierdoor was er weer plaats voor rust. Annelies weet de prachtige combinatie van sensitherapie, (oud)verpleegkundige en een eigen hoge gevoeligheid te gebruiken om jong en oud te helpen!

Ingrid geplaatst op Jun 16, 2015 8:15 PM

Annelies, ik heb je behandeling als zeer fijn ervaren. Je nam alle tijd om met de biosensor uit te zoeken wat je wel en niet mocht testen. Daarnaast hebben we met veel liefde een passende steen uitgezocht. Je nam alle tijd om een luisterend oor te zijn en daar je verhaal en advies op aan te passen. Je straalt veel respect en liefde uit voor anderen en ik weet zeker dat je veel mensen op een mooie manier kunt helpen. Hartegroet, Ingrid

Ingrid geplaatst op Jun 4, 2015 0:35 AM

Lieve Annelies, Ik heb je behandeling als zeer betrokken en liefdevol ervaren. Je nam alle tijd en hebt met volle aandacht en veel respect adviezen gegeven en een mooie steen met mij uitgezocht. Dank hiervoor. Hartegroet, Ingrid

Beppie geplaatst op Jun 1, 2015 4:38 PM

Lieve Annelies, als ik op je website kom zie ik gelijk wat een fijn mens je bent, de zachte kleuren, het fijne lettertype en de mooie woorden ze geven precies aan hoe jij werkt. Fijn, zacht en mooi. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en met je behandeling mocht kennismaken. Liefdevolle groet, Beppie

Mathieu geplaatst op Sep 12, 2014 3:17 PM

Dag lieve mam, Ik ben supertrots op je ! Veel succes in de toekomst! xx Thieuly

Melanie geplaatst op Nov 21, 2013 2:34 AM

Lieve Annelies, Wat ziet je site er mooi uit! In je studietijd heb ik bij jou kennis mogen maken met sensitherapie, daar heb ik veel aan gehad en er is toen veel geopend! Je doet dit op een fijne en zachte manier. Absoluut een aanrader voor iedereen! Liefs, Melanie

Els van der Wal geplaatst op Nov 18, 2013 8:17 PM

Lieve Annelies, ik zag je kaartje hangen bij de Vomar en dacht meteen: die neem ik mee :) Ik worstelde al 2 jaar met iets waar ik zelf niet meer uit kon komen.. In ons telefoongesprekje voelde ik me meteen gezien en gehoord, dit was al een opluchting voor mij. De behandeling en de druppeltjes hebben me zo goed geholpen, ik ben je zo dankbaar. Door de druppeltjes ging ik oud zeer, dat nog sluimerde, verwerken en kon ik veel loslaten.. Ik voel me nu rustiger en krachtiger dan voorheen, en ik sta met meer liefde en vertrouwen in mijn leven.. warme groet Els

Catalina en Tara geplaatst op Nov 18, 2013 8:15 PM

Beste Annelies, We (Tara) hebben heel veel profijt gehad van de behandeling, onze dametje voelt zich veel beter in haar vel en heeft geen last meer van buikpijn of extreme vermoeidheid. Ze is rustiger en zekerder van zichzelf. We hebben de behandeling als prettig en huiselijk ervaren dank je wel hiervoor!! Succes verder en wie weet tot ziens. Groetjes Catalina en Tara

Ilze geplaatst op Nov 18, 2013 8:14 PM

Lieve Ann, Ik ben trots op je! Wat een fijne leesbare site. Deze site maakt het mogelijk om vele vrienden op de hoogte te stellen van jouw kwaliteiten. Wij hebben inmiddels veel baat gehad van de sensi behandelingen. Dikke knuffel, Ilze, Willemijn en Janneke

Marijke geplaatst op Nov 18, 2013 8:11 PM

Lieve Annelies, Wat ziet je site er fantastisch mooi en overzichtelijk uit,mijn complimenten! Heel veel geluk met je praktijk toegewenst. MarijkeX

Volgende 10

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

0